Лятна академия 2018 – „Остров на съкровищата и забавленията“

Лятна академия 2018 – „Остров на съкровищата и забавленията“

С много настроение, детски глъч и приятелски шеги  приключи  лятната академия за 2018 година. Доброволците от проект “Community of Open Learners” (COOL) към сдружение „Международни инициативи за сътрудничество“ (МИС) превърнаха последния четвъртък от месец август в празник за децата, които през цялото лято посещаваха техните занимания. Последният ден на лятната академия се проведе в  централния градски парк в град Разлог от  10:00 до 14:00 часа.  Зелените площи бяха преобразени от доброволците в „остров на съкровищата и забавленията“.

Игрите, много и разнообразни,  бяха подготвени с много любов от COOL доброволците. Децата търсачи на съкровища се ориентираха с помощта на специално изработени от доброволците карти, състезаваха се и най-вече се забавляваха. Уморени от игрите, всички се насладиха на пикник в парка, от който останаха бяха много доволни. Напълно заслужено заради постоянството и ентусиазма  по време на лятната академия всички деца получиха сертификат за участие  в Лятна академия 2018.

Екипът на сдружение „Международни инициативи за сътрудничество“ МИС и доброволците от проект “Community of Open Learners” (COOL),финансиран от програма „Еразъм +“,  пожелават на децата много успехи през новата учебна година!

 

 

 

 

About International Initiatives for Cooperation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top