Възможност  за участие в обучение на тема „Развитие на устойчив бизнес“

Възможност за участие в обучение на тема „Развитие на устойчив бизнес“

Сдружение „Международни инициативи за сътрудничество“ (МИС) Ви кани  да   вземете участие в петдневно обучение на тема: „Развитие на устойчив бизнес“. Обучението ще се проведе в следния времеви период от 22 ри  до 26 ти септември 2017г. в Приключенска къща „Русалиите“, край с. Бачево, община Разлог. Обучението се провежда в рамките на проект „Interregional Tourism through Cultures (ITC)” (в превод на български език „Междурегионален туризъм чрез култура“) и е третото обучение в рамките на проекта. Проектът е финансиран  по програма “ Interreg – IPA CBC“  Bulgaria – The former Yugoslav Republic of  Macedonia Programme. Сдружение  МИС е водещ партньор по проекта и изпълнява дейностите съвместно с партньорска организация от  Македония – „Minority Leader for Society“ (MLS). И двете организации имат дългогодишен опит в разработването и изпълнението на проекти и инициативи, финансирани от различни програми и фондове.

Целевите групи, към които е насочено обучението,  са собственици на малък и фамилен бизнес и  хора, имащи отношение и интереси  в сферата на алтернативния туризъм от 4 общини в Югозападна България – Разлог, Банско, Белица и Якоруда. В обучението отново ще се включат и представители на сферата на алтернативния туризъм от 4 общини от Македония – Щип, Виница, Кочани и Пробищип. Ще има възможност за надграждане на  вече създадените предпоставки за сътрудничество и разработване на съвместни алтернативни туристически пакети  в трансграничния регион.

По време на обучението експерти ще дадат практически съвети за развитието на устойчив бизнес.

При проявен интерес за включване в обучението, моля да попълните регистрационен формуляр в срок до 13.00 ч. на 20 септември 2017 г. (сряда) и да го изпратите на посочения имейл адрес: tkostadinka@gmail.com  или да потвърдите Вашето участие на телефон: 0747/80945                                                         

About International Initiatives for Cooperation

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top