#ЗаедноЩеПобедим

#ЗаедноЩеПобедим

Днес, 19 март в 12:30ч., екипът на сдружение „Международни инициативи за сътрудничество“ и екипът на клуб по таекуондо „Чо Елит“ официално  приключиха благотворителната кампания „#ЗаедноЩеПобедим“.  Беше дарен символичен „чек“ със събраната по време на кампанията  сума, която вече е преведна в банковата сметка на МБАЛ –  Разлог. Събрани бяха  9255 лева, от продажбата на билети и от дарители. Сумата бе  достатъчна за закупуването на един респираторен апарат и за част от консумативите към него.

Всички непотърсени награди бяха дарени на лекарите, медицинските сестри и помощния персонал, работещи във вътрешно отделение на МБАЛ – Разлог, обслужващ пациенти с COVID-19.

Екип на телевизия БНТ 1 отрази събитието. Репортажът ще бъде излъчен във вторник в предаването „България в 60 минути“ от 17:00 часа.

Лекарите благодариха на всички граждани, които станаха съпричастни към инициативата. Те също споделиха, че с ново закупените апарати смъртните случаи от COVID-19 са намалели значително и много човешки животи са спасени.

Изводът от тази благотворителна кампания може да се изрази с популярна фраза от обичана българска песен „Ако до всяко добро същество застане поне още едно, тогава .Благодарим на всички добри хора, които се включиха в кампанията и станаха дарители на МБАЛ – Разлог! „#ЗаедноЩеПобедим“.

 

About International Initiatives for Cooperation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top