Артуъркшоп “Горска приказка”

Артуъркшоп “Горска приказка”

Здравейте отново!

Отправяме към Вас поредното предизвикателство.

Предизвикваме всички млади хора, които обичат природата да се включат в нашия артуъркшоп „Горска приказка“. Ще можете да използвате Вашето  въображение и креативност, за да създадете авторска табела,  съдържаща Вашето позитивно послание към всички, обичащи природата.

Уъркшопът ще се проведе на 31. 10.2022 в офиса на сдружение „Международни инициативи за сътрудничество“ (МИС), който се намира в град Разлог, площад „Македония“ 8.

Табелите ще бъдат поставени на различни места на територията на НП Пирин, през които има най-голям човекопоток и където могат да бъдат видени от възможно най-много хора.

Можете да заявите желанието си за участие в уъркшопа като ни пишете на следния имейл: photocontestiic@gmail.com  или се обадите на телефон: 0898 522 414

Помислили сме и за тези от Вас, които искат да изработят табелата със своето семейство или приятели в дома си. Ще получите табела и необходимите материали за рисуване като предварително се свържете с нас на посочените имейл и телефон.

Уъркшопът  се случва, защото екипът на сдружение МИС обича природата, работи съвместно с Дирекция “Национален парк Пирин” и е част от  програмата “Политики за младежта в сферата на околната среда”, която се финансира от Министерство на околна среда и водите (МОСВ).

 

About International Initiatives for Cooperation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top