Онлайн разнообразие

Онлайн разнообразие

Здравейте, приятели!

Наложи се да променим начина си на живот и да ограничим социалните контакти. Това не означава, че трябва да спрем да правим нещата, които обичаме.

За да внесат позитивно настроение във Вашите домове и ежедневие, нашите доброволци са Ви подготвили интересни занимания. Те също стоят по домовете си, тук, в Разлог и чакат този период да отмине.

Ето какво сме подготвили за Вас през следващите месеци.

Ще започнем седмицата с  португалска музика с Luis Miguel Alves, естествено, от  Португалия. Той ще сподели с Вас подбрани песни от неговата страна. Ще можете да се насладите на музиката на фейсбук страницата на проекта: https://www.facebook.com/Volunteering4Change/.

Luis има желание да дава уроци и по компютърно програмиране. Ще ги провежда онлайн в реално време, за да бъдат ефективни. Ако имате интерес, можете да ни изпратите съобщение в нашите групи във фейсбук.

Inge Burgana от Испания ще сподели своите методи за релаксиране, които са необходими на всички ни в този момент. Ще бъдат на запис и ще ги качваме във фейсбук страницата на проекта: https://www.facebook.com/Volunteering4Change/

Alvaro Raigal ще преподава испански език. Уроците ще бъдта отново онлайн в реално време и ще бъдат много забавни, защото Alvaro e испанец и е забавен по природа.  Денят и часът ще  уточним допълнително с тези от Вас, които ще се включат.

А за любителите на испански език Inge ще предлага уроци по разговорен испански чрез песни, филми и поезия. . Денят и часът ще  уточним допълнително с тези от Вас, които ще се включат.

Clara Gonzalez също е от Испания с много артистична натура и рисува невероятно. Ще споделя с Вас тънкости за различни техники в приложното изкуство. Може би у  Вас се крие един творец, който има нужда  само от преоткриване. Уроците ще бъдта на запис и ще ги качваме във фейсбук страницата на проекта: https://www.facebook.com/Volunteering4Change/

Javier Beteta, отново от Испания, ще работи с Вас за презареждане на духа…Как? Онлайн йога…звучи интересно, нали. Javier ще Ви очаква в понеделник и четвъртък от 17:00 до 18:00 часа  в платформата https://zoom.us/ . Сложете си удобни дрехи и се отпуснете. Можете да се регистрирате за уроците по йога като последвате този линк: https://us04web.zoom.us/j/481735823, а това е паролата, която трябва да напишете е 481 735 823.

Sevda Yilmaz от Турция продължава с онлайн уроците по турски език всеки вторник от 18:00 до 19:00 часа.

David ще споделя с Вас рецепти, любими на неговото семейство. Той превръща готвенето в средство за разтоварване и антистрес терапия и наистина му се получава много добре. Скоро ще споделим с Вас неговата първа рецепта на нашите онлайн канали.

Надявам се, че сте си харесали поне едно занимание, което  да Ви поддържа в добро настроение.

Бъдете здрави и позитивни!

Екипът на сдружение “Международни инициативи за сътрудничество” (МИС), град Разлог.

 

 

 

About International Initiatives for Cooperation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top