Home / Opportunity / New / Среща на представителите на НПО сектора с генералния секретар на Съюза на Средиземноморието г-н Насер Камел
Среща на представителите на НПО сектора  с генералния секретар на Съюза на Средиземноморието г-н Насер Камел

Среща на представителите на НПО сектора с генералния секретар на Съюза на Средиземноморието г-н Насер Камел

В качеството си на координатор на Национална мрежа „Анна Линд – България“ , г-жа Костадинка Тодорова, получи покана от Министерство на Външните работи, Дирекция „Близък Изток и Африка“ да бъде домакин на среща с г-н Насер Камел, генерален секретар на Съюза на Средиземноморието. Г-н  Камел ще бъде за първи път в България по покана на г-жа Екатерина Захариева, заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на външните работи. В рамките на два дни той ще проведе редица срещи в гард София, но въпреки натоварения му график ще отдели време и на представителите на НПО сектора в България.

За сдружение “Международни инициативи за сътрудничество”, гр. Разлог, в качеството си на координираща организация на  Национална мрежа „Анна Линд – България“, е изключителна чест да бъде домакини на срещата между г-н Камел и НПО сектора в България. Срещата ще се проведе на  25.02.2019 г. (понеделник) в град София, от 10:00 до 12:00 часа, в зала „София“ на Столична библиотека, намираща се на площад „Славейков“ 4.

 

 

About International Initiatives for Cooperation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top