Home / Uncategorized / #ЗаедноЩеПобедим
#ЗаедноЩеПобедим

#ЗаедноЩеПобедим

И отново е Коледа…, но някак си по-различна. Коледа по време на пандемия, изолация и постоянен страх от неизвестното. Kакво ще се случи днес, утре, през следващите седмици …

Опитваме се да преодолеем здравословни, емоционални и икономически проблеми. Мечтаем си за дребни неща – да можем само отново да отидем при баба и дядо, да прегърнем любим човек, да споделим времето си с приятели …

Може би тази Коледа няма да можем да купим подаръците, които искаме, или пък да пътуваме, където бяхме планирали, или да празнуваме по начина, по който си представяхме, но със сигурност ще си направим равносметка на ценните неща в живота ни.

Тази година Сдружение „Международни инициативи за сътрудничество“ организира своята поредна инициатива – благотворителна коледна кампания за закупуване на портативни кислородни апарати за МБАЛ Разлог. Апаратите са жизненоважни и могат да спасят моя, твоя или живота на някого, когото обичаме.

За целта Сдружение „Международни инициативи за сътрудничество“  подготвя коледна лотария. Сумата от всеки билет ще отиде за закупуване на кислородни апарати.

Наградите от лотарията ще се раздадат на 22 декември 2020, а тегленето ще бъде излъчено онлайн чрез youtube канала на сдружението на следния адрес:  www.youtube.com/user/tkostadinka.

Наградите са най-разнообразни и са предоставени от местни фирми производители и физически лица. Техните имена са изписани на сайта на инициативата: https://iic-bg.wixsite.com/zaednoshtepobedim.

Лотарията ще се извърши в присъствието на нотариус.

Как можете да се включите в инициативата:

  1. Да си закупите билет за лотарията, който струва само един лев.
  2. Да дарите продукти или ваучер, които да се разиграят в лотарията.
  3. Да станете част от доброволческия екип, подкрепящ кампанията.

Партньори в инициативата са Клуб по таекуондо „Чо Елит“ и Община Разлог.

 

Най-важното е да запазим добротата, човечността и вярата си и на Коледа отново да бъдем всички заедно, дори и от разстояние!

About International Initiatives for Cooperation

4 comments

  1. City Razlog, street Ohrid 16

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top