Home / Opportunity / New / Онлайн проучване на нуждите на гражданския сектор
Онлайн проучване на нуждите на гражданския сектор

Онлайн проучване на нуждите на гражданския сектор

В рамките на проект “Визуална комуникация и идентичност” (ВИК), който се изпълнява с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021, ще бъде изготвен анализ на нуждите на активно работещите граждански организации в сферата на визуалната идентичност и комуникация. Очакваме анализът да бъде направен въз основа на проучване сред най-малко 200 организации.

Под нуждите на НПО сектора се визира – какви компетенции липсват на работещите в гражданския сектор, за да могат да поднесат добрите практики и постигнатите резултати по модерен, атрактивен и разпознаваем от широката общественост начин, както и да изготвят едно персонализирано и идентифициращо ги портфолио и визитна картичка на организациите си, които да се използват при представянето пред донори, при изграждането на партньорства и при ежедневната им комуникация с преките и непреки потребители и бенефициенти на техните услуги.

Можете да бъдете част от  проучването на сдружение “Международни инициативи за сътрудничество” като попълните онлайн анкетата на този линк: https://forms.gle/E67mHdBG8Emmz5XK7

 

 

About International Initiatives for Cooperation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top