Home / Opportunity / New / Предизвикай себе си, опознай Пирин!
Предизвикай себе си, опознай Пирин!

Предизвикай себе си, опознай Пирин!

Здравейте любители на  Пирин!

Екипът на сдружение „Международни инициативи за сътрудничество“ (МИС), Ви предизвиква да посетите любимо място в НП „Пирин“ и да споделите емоцията от преживяването.

Как по-точно Ви предизвикваме?

Докато сте на конкретната локация направете кратко видео с продължителност до 2 минути, което да споделите в своя профил във фейсбук или инстаграм, а най-добре и в двете. При публикуването на видеото използвайте #НП „Пирин“ и #mypirin. Видеото ще споделите с нашия екип като го изпратите на този имейл photocontestiic@gmail.com.

Ние, понеже сме много готини, ще дадем Вашето видео  за обработка на  експерт по  дигитален дизайн, който ще го превърне в страхотен дигитален продукт. Каква е Вашата полза ли? Ще опознаете нови места, намиращи се в НП „Пирин“, ще се запознаете с нас и с още свежи млади хора и ще покажете, че обичате Пирин планина. Да не забравяме, че има и награда. Създателите на трите най-атрактивни видеа ще получат туристическа раница.

Всичко това се случва, защото екипът на сдружение МИС обича природата, работи съвместно с Дирекция “Национален парк пирин” и е част от  програмата “Политики за младежта в сферата на околната среда”, която се финансира от Министерство на околна среда и водите (МОСВ).

Предизвикателството започва да тече от днес 19 октомври и приключва на 25 ноември в 18:00 часа.

След обработката всички видеа ще бъдат качени на www.mypirin.com  и ще могат да бъдат излъчвани и в информационните центрове на НП „Пирин“.

Очакваме Вашите страхотни видеа!

About International Initiatives for Cooperation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top