Home / News / Спечелена акредитация по програма “Еразъм +” за периода 2021-2027

Спечелена акредитация по програма “Еразъм +” за периода 2021-2027

Горди сме да споделим, че екипът на сдружение “Международни инициативи за сътрудничество”, България, вече има одобрена акредитация по програма “Еразъм+”, сектор Младеж. Акредитацията обхваща целия нов програмен период 2021-2027 година. Предимството на акредитацията е, че ще можем да изпълним повече международни проекти, насочени към младежи и младежки работници на територията на България.

Договорът ни за първата година от нашата акредитация обхваща периода 01.06.2022 – 31.08.2023 година.  За този период ще изпълним един младежки обмен, в който ще се включат 30 младежи от различни държави  и една мобилност на младежки работници,  в който ще се включат 24 младежки работници отново от различни държави. Проектите ще се изпълнят на територията на община Разлог и община Банско, с което ще дадем възможност на местни младежи и младежки работници да се включат в тях и да могат да общуват с техни връстници и колеги от други държави.

Участието в проекти, финансирани по програма “Еразъм+” променя мирогледа на младежите, прави ги по-отворени към света,  дава нови знания и много полезна информация.

Очаквайте информация за датите на изпълнение на проектите!

 

 

About International Initiatives for Cooperation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top