Home / Campaign / #ЗаедноЩеПобедим – резултатът
#ЗаедноЩеПобедим – резултатът

#ЗаедноЩеПобедим – резултатът

Сдружение „Международни инициативи за сътрудничество“  приключи успешно поредната своя инициатива – благотворителната коледна кампания „#ЗаедноЩеПобедим“. Тя бе организирана в партньорство с местния клуб по таекуондо „Чо Елит“ и община Разлог. Бяха отпечатани и пуснати в продажба 9 892 билета с номинална стойност от 1 лев за коледна лотария, а в 23 обекта в община Разлог и в Белица бяха поставени дарителски кутии. Събраните средства са предназначени за купуване на кислородни апарати за МБАЛ – Разлог, която обслужва жителите на общините Разлог, Банско, Белица и Якоруда.

В кампанията се включиха над 80 представители на малкия и средния бизнес, които предоставиха наградите за лотарията. С всички тях можете да се запознаете тук: https://iic-bg.wixsite.com/zaednoshtepobedim. 

Тегленето на печелившите билети в лотарията беше излъчено на 22 декември 2020 година на живо от 19:00 часа чрез youtube канала на сдружението:  www.youtube.com/user/tkostadinka. На 12 януари 2021 година, в присъствието на нотариус Сашка Витанова от Разлог, събраните средства бяха официално отчетени. Съставеният констативен протокол подробно описва средствата на обща стойност 9 055 лева – 1 019 лева от дарителските кутии и  8036 лева – от лотарията.

Нямаше да се справим и да постигнем тези резултати без доброволното участие на нашите приятели и съграждани, които активно участваха в разпространението и продажбата на билетите.

Благодарим на всички, които се включиха в кампанията и станаха дарители на МБАЛ – Разлог!

About International Initiatives for Cooperation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top